Cautare

909 de rezultate pentru "stiri radauti" (3.01 secunde)
Alexandru George Timofte, fiul fostului director al Serviciului Roman de Informatii (SRI) Radu Timofte, a murit la numai 32 de ani. Decesul a survenit in urma unei boli, la clinica unde se afla spitalizat, scrie Stiri pe surse.
- Mama, tata, 14 februarie 1970!!! 45 de ani de casnicie. La multi ani! Va iubesc!. Sursa : http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/253696
In septembrie 2004 a ajuns subiect de stiri dupa ce a pus pe jar toate oficialitatile Iasiului, pe care le-a anuntat ca a plasat bombe in cele mai importante institutii ale judetului.
2015 Dupa o lunga asteptare, Ascensiunea planetei revine brusc in actualitate cu foarte multe stiri pozitive, aduse de o serie intreaga de surse de informare.
Directorii, monitorizati la performanta Guvernul a adoptat miercuri o hotarare prin care plafonul arieratelor pentru operatorii economici monitorizati va fi redus cu minimum 15% pentru anul 2006, comparativ cu anul trecut.
- Fa-ti timp in fiecare zi pentru a sta de vorba - despre vreme, despre stiri, despre inundatiile din tara, despre campionat, despre apropiatul concediu.
Pentru o sursa de stiri despre viata privata a Lucretiei, un personaj important este Johannes Burckardt din Strasbourg, italienizat Burcardo, maestru de ceremonie in timpul pontificatului papei Alexandru al VI-lea.
Pe strada, in trafic, in case, imaginile buletinelor de stiri infatiseaza violenta rabufnind din toate straturile societatii romanesti, atavic, fara niciun fel de control.
Tot a doua zi, s-a anuntat la stiri ca in zona a fost vazut un OZN. Dupa acest incident, S.C.
Presedinte Martin Schulz Stimate Domnule Presedinte MARTIN SCHULZ, DCnews.ro, un site de stiri, analize si comentarii din Romania, doreste sa va sesizeze, in calitatea dumneavostra de Presedinte al celui mai inalt for reprezentativ al cetatenilor Uniunii Europene - Parlamentul European, asupra incercarilor de intimidare a jurnalistilor care lucreaza in cadrul DCnews.ro prin actiunea declansata de Sectia de Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) din Romania.
Sursa acestei stiri adauga ca nu stie unde se afla acum diapozitivele, nici in ce stadiu se afla examinarea lor.
Peste noapte, Pascagoula a devenit un magnet pentru reporterii de stiri si anchetatorii OZN. In sudul statului Mississippi, sute de rapoarte OZN au coplesit autoritatile in cele doua saptamani dupa intalnirea lui Hickson si Parker.
Fostul pilot de vanatoare a tinut sa rupa tacerea despre aceasta intalnire, abia intr-un interviu acordat in 2012 jurnalistului Florin Mitu de la publicatia Stiri de Buzau si apoi prin declaratiile facute catre investigatorii ASFAN.
Televiziunea turca de stat, TRT, emite din nou dupa ce manifestanti au luat-o cu asalt si au intrat in studioul de stiri.
Am ales sa NU difuzez doua stiri importante. Prima a fost aceea a implicarii Statelor Unite in acest puci. Desi sursele mele erau absolut credibile, mi s-a parut responsabil sa astept si alte voci care sa confirme.
Unii, mai putin prudenti, sau mai avizi de a difuza stiri senzationale, au acceptat voios astfel de noutati.
El observa ca exista totusi, in acest sens, niste stiri interesante.
Evenimentul a fost mentionat, pe 8 august 1981, si de agentia de stiri sovietica TASS. Un alt cercetator chinez dedicat fenomenului OZN este Wang Sichao, un astronom planetar la Observatorul Academiei Chineze de Stiinte de pe Muntele Purpuriu.
Fragmentul de mai jos, venit ca replica a unui cititor de stiri, nu mai are nevoie de nici un comentariu:
Grupul acesta se descrie pe sine ca fiind un colectiv, de nivel mondial, de jurnalisti si cercetatori laureati, care au ca scop sa devina principala sursa de stiri privind fenomenele paranormale.
google-analytics.com